La Junta Electoral va enviar una notificació al domicili de Joaquim Forn notificant-lo que li pertocava fer de president d'una mesa electoral. Avui la seva dona, Laura Masvidal, en una entrevista al Via Lliure de RAC1, ha explicat que Quim Forn ha reclamat el seu dret a ser president de taula i que ja ha presentat un escrit en què exigeix acomplir amb aquesta funció tot al·legant que té "els seus drets intactes". Masvidal, amb un punt d'ironia, apunta que "si té els drets polítics intactes, també els deures", tot i que no sembla confiar molt en aquesta petició.

Masvidal ha explicat que la cartera que portava la notificació es resistia a donar-la perquè estava "al·lucinada". Però Masvidal ha apuntat que allò que és surrealista és la situació d'empresonament del seu marit.

Masvidal explica que Forn també ha demanat la llibertat per participar en la campanya i recorda que "el jutge Marchena la té sobre la taula". Per altra banda, la dona de l'ex conseller ha reconegut que se sent preocupada per la salut del seu marit, perquè "la setmana passada es va trobar molt malament", ja que la dinàmica del jucidi és molt dura.