El líder del PSOE i president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha visitat aquest dijous la Seu Vella de Lleida, tot i que des del partit no s'havia anunciat cap acte públic de Sánchez durant la seva estada a la capital del Segrià. Sánchez ha estat acompanyat per l'alcalde de la ciutat i candidat del PSC a l'alcaldia de Lleida, Fèlix Larrosa, i per la cap de llista del PSC al Congrés per Lleida, Montse Mínguez, entre altres representants i militants socialistes.

També s'han vist amb el líder socialista la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera; el primer secretari del PSC, Miquel Iceta; l'ambaixador d'Espanya a Andorra, exalcalde de Lleida i president del PSC, Àngel Ros. Durant el recorregut per l'interior del monument, el president espanyol, ha rebut les explicacions del director del Consorci del Turó de la Seu Vella, Joan Baigol.

Pedro Sánchez Lleida . ACN

ACN

La visita de Pedro Sánchez al Turó de la Seu Vella, conjunt monumental que aspira a esdevenir Patrimoni Mundial per la Unesco, ha estat la primera visita de Sánchez a Catalunya des que va començar la campanya electoral del 28-A.

A més de Lleida, té previst un míting aquest dijous a la tarda a Badalona, al Teatre Blas Infante, amb la candidata del PSC al 28-A, Meritxell Batet, on també participarà el primer secretari de la formació, Miquel Iceta.

D'altra banda, dijous de la setmana que ve Sánchez tornarà a Catalunya per participar en l'acte central de campanya, a Barcelona.