Si Ciudadanos triomfa en les eleccions generals a nivell espanyol, a nivell català el resultat aconseguit per Inés Arrimadas ha passat desapercebut. Els resultats a Catalunya deixen Ciutadans amb cinc escons, mantenint els resultats a les quatre circumscripcions catalanes (4 per Barcelona i 1 per Tarragona).

Les xifres obtingudes a Catalunya han donat 5 escons a Ciutadans, superant en més de 80.000 vots els últims resultats de les eleccions generals del 2016. Arrimadas ha aconseguit més de l'11% dels vots, però no millora els resultats respecte els anteriors comicis.

Amb les dades a la mà, Ciutadans a Catalunya manté els mateixos resultats que sempre ha aconseguit en les eleccions generals. Debutant al Congrés dels Diputats amb 5 escons al 2015, es va repetir resultat al 2016 i també iguala l'aconseguit aquest 2019.

Resultats Ciutadans eleccions generals Espanya
  Eleccions 2015 Eleccions 2016 Eleccions 2019
Catalunya 5 5 5
Fracàs encobert

La valoració a Catalunya, tot i mantenir diputats, no concorda amb l'èxit que ha tingut Ciudadanos a nivell espanyol, en què ha tingut un ascens de 26 diputats.

Però de les dades també s'extreu un fracàs si es comparen aquests resultats amb la victòria en les passades eleccions autonòmiques catalanes. Del més d'1 milió de vots i amb el 25,35% de suport aconseguit al desembre del 2017, aquesta vegada no arriben ni als 500.000 vots. En les eleccions generals espanyoles els electors catalans han desconfiat de Ciutadans.