De l’anàlisi de les dades de les eleccions del 28-A queda una constatació, Vox és un partit amb molta força als barris amb forta implantació de militars. A la circumscripció de Barcelona, el lloc on la formació ultra va tenir millor resultat va ser al barri de Sant Andreu de la Barca on hi ha la caserna més gran de la Guàrdia Civil a Catalunya, on va sumar un 14,9 per cent dels vots, però dades avançades per Moncloa.com revelen que en altres instal·lacions amb forta presència de militars -els guàrdies civils ho són-, Vox no només guanya, sinó que arrasa.

Així, el districte censal on se situa la base militar de El Goloso a Madrid, seu del regiment d’infanteria cuirassada Alcázar de Toledo 61, el partit d’Abascal va aconseguir un 41,3 per cent dels vots.

A Cadis, una ciutat amb forta implantació militar, Vox ha guanyat en cinc districtes censals, entre els quals el que conté el Poblat Naval de la Base de Rota, amb un 37,8% dels vots, i el que inclou les urbanitzacions Fuentebravía i El Manantial, on també resideixen militars, Vox va guanyar amb el 26% dels sufragis. A la barriada de Carlos III, propera a les instal·lacions del Tercio de la Armada, els d’Abascal van sumar el 23% dels vots.

Altres dades són la del districte censal que inclou la base militar d’Alcantarilla, a Múrcia, on Vox va sumar el 28% de vots, o la del districte que inclou la seu de la Brigada Paracaigudista a Madrid, amb un altre 28% o la zona de Campamento, amb molta presència militar, amb un 29,5%.

A Cartagena, el barri on es troba l’Escola d’Infanteria de Marina i el Club Naval d’Oficials va donar la victòria a Vox amb un 27,7% dels vots, mentre que a la zona de l’Arsenal el partit ultra va assolir el 28%.

Finalment, a la secció censal on es troba l’Acadèmia General Militar de Saragossa Vox va guanyar amb el 25,5% del vots, i ha Còrdova, al ditricte on hi ha la base militar de Cerro Muriano, seu de la Brigada d’Infanteria Mecanitzada Guzmán el Bueno X, Vox va aconseguir la victòria amb un 26% dels sufragis.