Vox va aconseguir els millors resultats de la demarcació de Barcelona al barri de la caserna de la Guàrdia Civil de Sant Andreu de la Barca. Segons un mapa que ha elaborat ElDiario.es, que mostra els resultats dels comicis del 28 d'abril de cada mesa electoral del territori espanyol, al barri on hi ha la caserna la formació d'ultradreta va obtenir 144 vots, un 14,9% de suport.

Aquest resultat supera el 13,8% que va rebre el partit d'Abascal al barri de Sant Gervasi - Galvany de Barcelona. Més concretament, al triangle que formen els carrers de Ganduxer, Johan Sebastian Bach i Reina Victòria, Vox ha aconseguit ser la tercera força, darrere de Ciutadans i PP. 

Tornant a Sant Andreu de la Barca, el resultat que va aconseguir Vox al barri de la caserna està molt lluny del que va aconseguir al conjunt de la població: 5,8%.

La caserna de la Guàrdia Civil de Sant Andreu de la Barca va ser el focus mediàtic fa un any després que diversos guàrdies civils denunciessin professors de l'IES El Palau (situat al costat de la caserna) per "haver lesionat la dignitat de les persones per motius de discriminació per nacionalitat i per delicte d'injúries greus contra els cossos i forces de seguretat".