Segons l'enquesta a peu d'urna que ha ofert la Cadena COPE, a les eleccions autonòmiques valencianes, Compromís es convertiria en la primera força política, amb un 23,5% dels vots, per davant fins i tot del PSPV-PSOE, que només n'obté un 23%, tot i que el PSPV se situaria per sobre de Compromís a nivell d'escons (de 24 a 26 el PSPV-PSOE davant els 22 a 24 de Compromís). Ciutadans se situaria en tercera posició, amb un 16,5 % dels vots i entre 17 i 18 escons, una posició similar a la del PP, que obtindria el 15,5% dels vots i 16 escons.

Unidas Podemos baixaria lleugerament, i obtindria un 9,6% dels vots i escons. Vox entraria a la Cambra amb un 8% dels vots i 7-8 escons.

Seria, doncs, possible repetir el pacte del Botànic entre les forces progressistes, ja que n'hi ha prou amb 50 vots per arribar a la majoria absoluta. De fet, segons com es distribueixin els vots, Compromís i PSPV estan a punt de poder formar majoria sense necessitat de sumar Unidas Podemos.

El sondeig a peu d'urna fet per Valencia Plaza ofereix resultats molt similars als de la COPE: 24-27 escons per al PSPV-PSOE, 20-22 per a Compromís i 10-11 per a Unidos Podemos (amb possibilitat per formar un govern progressista). El PP es quedaria en 20 escons, Vox entraria amb molta més força, amb 15 diputats, i Ciutadans cauria a 7-8 escons.

Malgrat tot, els resultats d'aquestes enquestes a peu d'urna són sensiblement diferent a d'altres dades, com les de l'enquesta de GAD3, que auguren una caiguda de Compromís a les eleccions generals. Per tant, s'han de prendre amb molta prevenció.