El president de Vox, Santiago Abascal, ha demanat als ciutadans "resoldre les diferències" anant a votar per "consolidar la unitat d'Espanya i la "concòrdia personal allunyant els odis".

Així ho ha manifestat aquest diumenge 10 de novembre el líder de Vox en declaracions als mitjans, després d'haver exercit el seu dret al vot al Colegio Pinar del Rey de Madrid, al qual ha anat entorn de les 13.00 hores.

Abascal ha demanat que la jornada electoral es desenvolupi "en condicions de llibertat i normalitat" i ha agraït la seva feina a la Guàrdia Civil i a la policia espanyola, especialment a aquells que s'han desplaçat a Catalunya.

"Exercirem junts la sobirania nacional. Mostrar el nostre desig que això continuï sent així i que els espanyols, tots junts, puguem continuar sent els amos del nostre futur i resoldre les diferències votant", ha subratllat Abascal.

Finalment, el president de Vox ha assegurat que no tenen "expectatives" de cara als resultats de les eleccions generals i s'ha mostrat satisfet per haver complert la seva "missió" aquesta campanya "podent parlar amb moltíssims espanyols". "Només ens queda esperar el veredicte de les urnes i acceptar-lo", ha conclòs.