Eladio Jareño serà el proper director de TVE. Segons ha pogut confirmar El Nacional, Jareño ha rebut la proposta però el nomenament es farà efectiu una vegada l'hagi aprovat el consell d'administració de RTVE, on la mayoria de consellers han estat nomenats pel Partit Popular. Actualment, Jareño és el responsable de la delegació de RTVE a Catalunya, càrrec que va assumir el 2014, després de ser cap de comunicació d'Alícia Sánchez Camacho al Partit Popular. 

De fet, al llarg de la seva trajectòria professional, Jareño ha compaginat tasques de comunicació a diverses institucions i governs de l'òrbita del Partit Popular, amb tasques vinculades a la televisió pública. El president de la corporació de RTVE, José Antonio Sánchez, ha estat la persona que ha promogut la seva candidatura. De fet, la relació professional entre Sánchez i Jareño va començar fa anys i, justament, també va ser ell qui el va recomanar per dirigir la delegació de la corporació a Catalunya.

Jareño (Barcelona, 1958) és llicenciat en ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat director de comunicació de la Delegació del govern espanyol a Catalunya (2002-2003) i director de TVE a Catalunya entre el 2003 i el 2004. De les seves aportacions a la graella televisiva, en destaca el programa infantil Los Lunnis.