El periodista Ernesto Ekaizer ha manifestat al programa Versió RAC1 que les filtracions d'informació sobre les activitats del rei Joan Carles I només han començat, i que apareixeran més dades, perquè ha esclatat un enfrontament entre el comissari José Manuel Villarejo i el director del CNI, Félix Sanz Roldán.

"Això és una guerra. Hi ha una batalla entre el comissari empresonat Pepe Villarejo i el director del CNI, Félix Sanz Roldán. Això havia d’esclatar en un moment o altre. S’ha obert una fase complicada per al rei emèrit. Apareixeran més àudios i documents. Villarejo és a la presó, però controla una part del material. Ell està desesperat i això és una venjança", ha afegit.

En les gravacions aparegudes avui, que daten del 2015, Corinna, amiga de Joan Carles I, l’acusa d’utilitzar-la com a testaferro per ocultar patrimoni a l’estranger, de posar a nom d’ella (sense avisar-la) una casa que li va regalar el rei del Marroc i d’aprofitar l’amnistia fiscal del 2012 per regularitzar diners a través d’un cosí.

Ekaizer ha explicat que es pot denunciar el rei emèrit espanyol perquè ja no és inviolable, tot i que continua estant protegit del que va passar mentre era monarca.