El periodista Ernesto Ekaizer ha assegurat avui al programa VersióRAC1, arran de la dimissió de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, després de l'aparició d'un vídeo comprometedor, que a Espanya "hi ha un complex mediàtic policial estatal que treballa amb aquests mètodes".

Ekaizer ha insistit que el que li ha passat ara a Cifuentes ja li va passar fa uns anys a Ignacio González, l’anterior president de la Comunitat de Madrid. En el seu cas, es va filtrar un àudio al diari El Mundo, en què parlava sobre el seu famós àtic a Estepona (Malaga), que es va relacionar amb blanqueig de capitals.

"La guerra bruta existeix a tot Espanya. Algú ha passat el vídeo [sobre el robatori de dues cremes a Eloski] a Ok Diario", ha afegit. El periodista sosté que és tracta d'una operació dels que dintre del PP volien que Cifuentes dimitís. "Hi ha un sector impacient que vol quedar-se amb la Comunitat de Madrid", ha indicat.

Segons Ekaizer, tot i que no ho pugui semblar d'entrada, la dimissió de Cifuentes tindrà conseqüències per a Ciutadans. "El senyor Rivera va ser el garant de Cifuentes. Ell sabia que era un partit corrupte i que Rajoy va cobrar sobresous i va donar suport a la trama corrupta de Madrid. No crec que el partit de Rivera en surti indemne", ha insistit.

Al seu entendre, tota la cúpula del PP de Madrid coneixia el vídeo de Cifuentes. "Acuso Mariano Rajoy de conèixer l’existència d’aquest vídeo conjuntament amb [Francisco] Granados, González i [Esperanza] Aguirre. En són tots còmplices", ha deixat anar.