El portaveu adjunt de JxCat al Parlament, Eduard Pujol, ha assegurat aquest dissabte que ha arribat el moment de comprometre's amb la república catalana perquè "no n'hi ha prou a resistir i persistir".

Pujol ha fet aquestes declaracions durant la presentació de la Crida a Vilanova i la Geltrú. Un moviment polític que, segons ha dit, "ha nascut per morir perquè, a diferència de la resta de partits, que neixen amb la voluntat de reproduir-se, la Crida es dissoldrà quan s'aconsegueixi la república". En aquest sentit, Pujol ha assegurat que la república catalana s'aconseguirà "a la manera de Pau Casals i no a la manera del Cid Campeador".

Toni Alba Crida

El Foment Vilanoví de Vilanova i la Geltrú ha quedat petit aquest dissabte al vespre durant la presentació de La Crida. Més d'un centenar de persones han assistit a l'acte, en el qual també hi ha participat l'actor Toni Albà, l'exconsellera Marina Geli i l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras. 

En la presentació de la Crida, el portaveu adjunt de JxCat al Parlament, Eduard Pujol, ha explicat l'organització i ha detallat que el pròxim 26 de gener serà una data important perquè se celebrarà el congrés constituent del moviment polític que impulsen Carles Puigdemont, Quim Torra i Jordi Sànchez. L'acte tindrà lloc al Fòrum de Barcelona. 

Durant l'acte, Pujol ha assegurat que l'any 2018 ha estat un any "duríssim" per a Catalunya i ha dit que l'Estat ha volgut un país que "s'escolés" entre les mans. Tanmateix, segons Pujol, "de manera col·lectiva tots hem estat capaços de mantenir-lo dempeus".

Crida a Vilanova Geli Albà