El secretari d'Organització de Podemos, Pablo Echenique, ha qüestionat avui la independència del Tribunal Suprem després que hagi rebutjat investigar el líder del PP, Pablo Casado, pel màster que va cursar a la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid (URJC).

"Que el tribunal per al comú dels mortals vegi delicte en el màster regalat de Pablo Casado mentre que el Tribunal Suprem per a aforats amb 4 de 5 jutges ascendits pel PP li deixi que se'n surti de franc, llança un terrible missatge de politització de la justícia i d'impunitat", ha escrit Echenique al seu compte de Twitter.

En concret, la Sala d'Admissió del Suprem acull íntegrament la tesi de la fiscalia, que es va oposar a obrir causa contra Casado, i no veu indicis que el líder del PP pogués haver comès els delictes de prevaricació i suborn impropi.

Si Casado no hagués estat aforat, "segurament hauria estat imputat"

La portaveu nacional de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha assegurat que si el president del PP, Pablo Casado, no hagués estat aforat, "segurament hauria estat imputat, com ho estan les seves companyes de màster".

La dirigente de Cs, també ha recordat la "necessitat" d'aprovar la llei per la transparència universitària que ha presentat el seu partit "i que ha bloquejat el PSOE". Al seu parer, s'ha de produir una reforma de la normativa universitària "perquè hi hagi molta més transparència i molts més controls dins de la universitat".