La drogueria Boter ha negat haver venut precursors d'explosius als CDR empresonats en el marc de l'Operació Judes engegada el passat 23 de setembre. En un comunicat emès aquest divendres, la drogueria de Badalona ha desmentit, d'aquesta manera, les informacions d'alguns mitjans que vincularien els seus productes amb els materials trobats als domicilis dels detinguts.

No obstant això, la drogueria sí que confirma haver rebut una trucada d'una persona "interessada en la compra d'aquests productes". "El venedor que va atendre la trucada va explicar a l'interessat, seguint el protocol aprovat pel CITCO, que aquests productes són precursors d'explosius i que la venda està habilitada únicament a professionals del sector", ha relatat en el comunicat.

Així doncs, tot i que la botiga va preparar cinc ampolles del producte sol·licitat a l'espera de rebre el client i la seva acreditació, ha confirmat que la compra no es va arribar a materialitzar mai.

comunicat drogueria boter

Pel que fa a l'afirmació de la Guàrdia Civil sobre la visita del detingut Jordi Ros a la drogueria, l'establiment ha confessat que "no pot corroborar que el sospitós entrés a la botiga". A més, ha recordat que "en el cas que ho fes i que comprés material, va ser material no afectat per cap normativa ni restricció".

Per últim la drogueria Boter ha assegurat que "les informacions falses i no contrastades" de diversos mitjans espanyols i catalans "han perjudicat públicament la imatge de l'empresa". En aquest sentit, l'empresa ha instat a aquests mitjans a rectificar "les informacions falses".