Enrique Maya, el flamant alcalde de Pamplona per Navarra Suma, ja ha fet efectiva la seva primera decisió com a batlle: canviar el nom d'un carrer de la capital de Navarra, segons El Independiente. Maya ha recuperat l'Avinguda de l'Exèrcit, carrer que l'anterior govern municipal d'EH Bildu havia reanomenat i l'havia anomenat carrer Catalina de Foix.

L'alcalde de Navarra Suma ja ho havia anunciat durant la campanya i ha complert la seva promesa quan només fa tres dies que és alcalde. Maya ha comunicat la notícia a la junta de portaveus de l'ajuntament d'aquest dimarts i ha explicat que el nom de la que va ser reina de Navarra (Catalina de Foix) es reservarà per batejar l'entorn de l'actual Arxiu General de Navarra.

Segons apunta El Diario de Navarra, el Reglament de Protocol, Cerimonial, Honors i Distincions de l'Ajuntament de Pamplona indica que la competència de l'assignació de noms de carrers, places, parcs, passejos, edificis, monuments i altres espais públics és competència exclusiva de l'alcalde. 

L'Avinguda de l'Exèrcit, que uneix la plaça de la Paz i l'avinguda Pío XII, porta aquest nom des del moment en que es va construir als anys 60. El nom d'avinguda de Catalina de Foix va substituir oficialment el d'avinguda de l'Exèrcit el passat 29 d'abril.