Els tres partits de dreta espanyols, PP, Cs i Vox, no arribarien al 50% dels vots en les pròximes eleccions del 28 d'abril, segons una enquesta publicada aquest divendres pel diario.es elaborada per Celeste-Tel. Segons aquesta enquesta, Cs es desplomaria respecte la intenció de vot, i obtindria entre 56 i 59 escons. Vox, per la seva banda, patiria un estancament electoral, aconseguint entre 18 i 20 escons. L'única formació que pujaria respecte els últims sondejos seria el PP, amb entre 93 i 95 escons.

A l'altre costat del Congrés, el PSOE guanyaria les eleccions amb el 27% dels vots i obtindria entre 110 i 115 escons. El seu soci fins ara, Unidas Podemos, protagonitzaria la davallada en l'esquerra espanyola. La formació liderada per Pablo Iglesias obtindria entre 31 i 33 escons. La confluència d'Izquierda Unida i Podemos patiria, doncs, els efectes de les lluites internes entre Iglesias i Íñigo Errejón. Les formacions integrades a l'òrbita d'Iglesias, com Compromís i En Marea, guanyarien entre 4 i 5, i 3 escons respectivament.

Pel que fa als partits independentistes, ERC seria la principal força amb l'obtenció d'entre 11 i 13 escons i JxCat en tindria 5. El PNB, per la seva banda, es mantindria estable amb 6 escons. 

Amb aquestes xifres, la triple dreta obtindria com a màxim un total de 174 escons, quedant-se a dos de la majoria absoluta. La suma entre el PSOE i Unidas Podemos tampoc seria suficient per arribar a la majoria absoluta -es quedarien en un màxim de 156 escons (sumant els escons de Compromís i En Marea)- i necessitarien els vots d'ERC, JxCat i el PNB.