El govern noruec ha adoptat mesures severes per prevenir el coronavirus, fins i tot més dures que les de Dinamarca, tot i que fins ara només ha hagut de registrar la pèrdua d'una vida humana, amb 600 infectats. 

A més de suspendre l'activitat escolar i universitària, el govern noruec ha decretat que tothom que vingui de viatges de fora dels països nòrdics s'haurà de tancar en aïllament a casa seva, tant si té símptomes com si no. A més ha establert que aquesta mesura és retroactiva, i s'ha d'aplicar a partir dels que van tornar el 27 de febrer.

El cas és que el rei i la reina de Noruega van fer recentment una visita oficial a Jordània, i en tornar s'han hagut de posar en quarentena, i han cancel·lat tots els seus actes per Setmana Santa. La televisió del país ha precisat que els monarques no estan malalts, però han seguit la normativa.

A més el govern ha decidit prohibir tots els actes esportius i cultural fins al 26 de març, mentre que els centres esportius i piscines hauran de tancar les portes.

El personal sanitari tindrà prohibit viatjar a l'estranger fins al mes d'abril.