Un dels CDR detinguts a Santa Perpètua de Mogoda encara no ha pogut contactar amb els seus advocats 20 dies després del seu empresonament a Soto del Real.

Així ho ha denunciat David Ros, oncle del també membre dels CDR empresonats Jordi Ros, que ha compartit les condicions en les que es troba Ferran Jolis. Destaquen la intervenció de tota la comunicació escrita, el fet que no tingui llum a la cel·la i que els funcionaris de la presó hagin de controlar i anotar totes les seves accions, com amb qui parla, per on passeja o què llegeix. 

Així mateix, pateix una gravació de totes les seves converses orals, que posteriorment s'envien al coordinador de seguretat, qui en desglossa el contingut. 

Alerta solidària, que actua de defensa legal de Jolis, ha recordat la presumpció d'innocència de l'empresonat i ha denunciat que els seus drets són vulnerats cada dia que passa. També han anunciat que han presentat escrits, queixes al poder judicial, han fet trucades diàries i, per ara, no han rebut cap resposta.