Els dos diputats del PP que han votat no a l'exhumació del dictador Franco del Valle de los Caídos són Josep Ignasi Llorens i Jesús Posada. Formalment la votació en contra ha estat "per error", segons ha indicat el grup parlamentari popular. Els altres parlamentaris populars no han donat suport a l'exhumació, però s'han abstingut.

Llorens és un històric del PP de Lleida, i milita al partit des de l'època d'Alianza Popular. És un dels diputats del PP de Catalunya que porta més temps al Congrés, i ja porta comptabilitzades 8 legislatures. Va ser diputat al Parlament una legislatura. Llorens es va enfrontar a l'intent d'aproximació al catalanisme que va assajar Josep Piqué, durant el mandat d'aquest com a president del PP de Catalunya, i va ser substituït a la demarcació de Lleida per Jordi Montanya, que era pròxim a l'exministre. La direcció del PP a Madrid, però, va recuperar Llorens com a diputat al Congrés. 

Va ser president de l'Associació Espanyola d'Enginyers Agrònoms (IRYDA) entre el 1977 i el 1982, i actualment és el portaveu d'agricultura del grup parlamentari popular al Congrés.

Posada va ser president del Congrés espanyol entre el 2011 i el 2016, i ara és diputat per Sòria.

És el fill gran de Jesús Posada Cacho, que va ser alcalde de Sòria i governador civil de Soria, Burgos i València durant el franquisme. Posada ha estat president de Castella i Lleó, i ministre d'Agricultura i d'Administracions Públiques durant l'etapa de presidència de José María Aznar.

Va obtenir el primer càrrec l'any 1979 com a governador civil de Huelva, que va ocupar fins al 1981.