Dues persones més han estat detingudes per les agressions per part de grups de la ultradreta a les persones que participaven en la manifestació del 9 d'Octubre, Dia del País Valencià.

Les noves detencions, practicades aquest divendres al matí, segons les mateixes fonts, s'uneixen a la que va tenir lloc en la tarda de dimecres passat d'una persona que va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar pels mateixos fets succeïts a València dilluns passat.

El delegat del Govern espanyol, Juan Carlos Moragues, va assegurar ahir que en les pròximes hores hi hauria noves detencions en relació amb aquests fets i avui ha confirmat que continua el visionament d'"imatges, vídeos i tot tipus d'elements d'informació" que remeten de forma contínua a la Fiscalia de València.

Diligències d'investigació

Aquesta va obrir d'ofici diligències d'investigació en relació amb aquestes agressions, comeses per grups d'ultres als participants en l'esmentada manifestació, que aquest any portava per lema "Sí al valencià", en vista de les nombroses imatges i informacions sobre aquests incidents en ple centre de la ciutat.

Moragues ha indicat avui, en ser preguntat per què no hi havia més detencions amb tant material que s'està visionant, que estan "subjectes a les diligències i actuacions que marqui la Justícia" en el marc d'un cas que està "judicialitzat" i on han de "respectar els temps".