La Policia espanyola ha detingut aquest dimarts dues persones a Terrassa i Barcelona relacionades amb l'agressió a membres dels cossos policials de l'Estat durant la primera manifestació convocada pel sindicat Jusapol a finals de setembre. L'operació de la Brigada d'Informació encara es manté oberta, segons han explicat fonts policials a l'ACN. Els dos detinguts han estat traslladats a la comissaria de la Verneda. Alerta Solidària ha informat a través de Twitter que un dels detinguts és membre del CDR de Terrassa i d'Arran, i ha convocat una concentració davant de la comissaria del municipi del Vallès Occidental per protestar contra la detenció.

Els Mossos d'Esquadra ja van detenir a principis d'octubre una persona a Igualada implicada en l'agressió d'un dels participants en la manifestació de Jusapol.

El CDR de Terrassa ha alertat de la detenció del seu membre a través de Twitter, afirmant que quatre policies espanyols havien anat a casa del jove. Precisament, ell va ser un dels que va participar el 23 de febrer al bloqueig del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.