L'associació feminista Dones de Lleida ha fet una piulada recordant que el nou subdelegat del govern espanyol, José Crespín, té una denúncia per violència contra una dona. Els fets es van produir el passat mes de març a la inauguració a Lleida de la mostra sobre els presos polítics que va ser censurada a la fira Arco de Madrid.

En aquell moment, José Crespín era el cap de gabinet d'alcaldia de Lleida i el dia de la inauguració de l'exposició Presos polítics a l'Espanya contemporània es va abraonar sobre una dona que es manifestava per la llibertat dels presos i el retorn dels exiliats. 

Com a conseqüència, el grup municipal Crida per Lleida-CUP va registrar una queixa a la Comissió de Salvaguarda dels Drets de la Ciutadania de Lleida i aquesta va obrir un expedient a Crespín. A més a més, la dona agredida va presentar una denuncia.

José Crespin, secretari d’Organització de la federació provincial del PSC i cap de gabinet d’alcaldia de Lleida i, a més a més, gendre de l’alcalde Àngel Ros, s'ha convertit en el nou subdelegat del Govern a Lleida i rellevarà Inma Manso amb tota probabilitat dilluns vinent, una vegada que la delegada del Govern a Catalunya, la lleidatana Teresa Cunillera, ha pres ja possessió i ha procedit a renovar tots els càrrecs.