"Tot". Això és el que proposa donar, en to irònic, el cantautor Lluís Llach al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez. "Jo els hi donaria tot", contesta Llach al vicepresident primer de la Mesa, Josep Costa, que reacciona a l'anunci de presentar una moció de censura contra Mariano Rajoy assegurant que: "Sánchez és capaç de demanar els vots dels mateixos independentistes que està insultant barroerament cada dia des del debat d’investidura".

 Lluís Llach considera que donar-ho tot als socialistes "és la millor manera de desestabilitzar España". Sánchez presentarà una moció de censura contra el president del govern espanyol Mariano Rajoy, segons ha pogut saber El Nacional, després que s'hagi conegut la sentència del cas Gürtel, on el Partit Popular és condemnat per ser "partícip a títol lucratiu" de la trama. 

Fonts del partit expliquen que és "inacceptable la resposta del PP y el govern espanyol davant de la sentència", qui ha dit que no li "afectava" el cas, mentre que a Ferraz sí asseguren que "implica políticament" Rajoy.