La dona del conseller Joaquim Forn, Laura Masvidal, assistirà a l'acte d'aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d'agost, en representació de Forn.

Masvidal ha explicat aquest dimarts a Europa Press que va demanar a l'Ajuntament de Barcelona de poder anar a l'acte en representació del seu marit, ja que considera necessari "visibilitzar" que ell també era present al dispositiu sobre els atemptats i que vol homenatjar les víctimes, i el consistori l'ha convidat. "Creia que, si es feia un homenatge a les víctimes, s'havia de visualitzar que ell també estava", ha apuntat, i ha assegurat que Forn també vol fer un homenatge a les víctimes de l'atemptat.

Masvidal ha afirmat que la iniciativa ha estat seva i que li "semblava estrany" que no l'haguessin convidat, per la qual cosa ho va sol·licitar a l'Ajuntament.

Fonts municipals han confirmat que l'Ajuntament li ha enviat la invitació per ser a la zona d'autoritats de l'acte i que Masvidal ha confirmat la seva assistència. La dona de Forn ja va explicar que el conseller no vol ser homenatjat pel 17-A i que ha demanat que l'homenatge es dirigeixi a les víctimes, als Mossos d'Esquadra i a la resposta que va tenir la ciutadania.

Tanmateix, va afirmar que Forn "no vol cap homenatge encara que agraeix l'espontaneïtat de la gent", amb referència a la concentració convocada per la ANC i Òmnium davant de la presó de Lledoners on està empresonat, a la qual Masvidal també assistirà.