L'exministra de Sanitat del govern espanyol, Dolors Montserrat, serà la portaveu de la candidatura de María Dolores de Cospedal a succeir Rajoy al capdavant del Partit Popular, segons ha avançat El Periódico. La mateixa Dolors Montserrat ha estat l'encarregada d'anunciar-ho a les xarxes socials. Montserrat ha assegurat que serà la portaveu i que tenia "el plaer" de donar suport a la candidatura de Cospedal.

Juntament amb Juan Ignacio Zoido, exministre d'Interior, eren els dos membres de l'executiu de Rajoy més pròxims a Cospedal. A més a més, Montserrat és una de les figures més fortes del PP Català, i un dels noms que més va sonar per succeir Albiol al capdavant del partit després dels mals resultats del PP a les eleccions del 21-D.

Cospedal ha presentat aquest dimecres la seva candidatura amb més de 3.200 avals acompanyada de diversos militants. En el moment de l'entrega dels avals, l'exministra de Defensa ha assegurat que presenta la seva candidatura "per sumar", que té el suport de "moltíssims companys del partit" i ha indicat que vol guanyar les eleccions generals, autonòmiques i locals per donar als espanyols "el govern que es mereixen",