L'exministra de Salut del govern de Mariano Rajoy, Dolors Montserrat, ha estat aquest divendres a Barcelona per participar a la manifestació unionista del dia de la hispanitat. Montserrat ha fet acte de presència a la capçalera de la marxa al costat de companys del PP, dirigents polítics de Ciutadans i membres de Vox, però sembla ser que l'exministra ha trobat a faltar una representació del PSC.

el nacional gran capcalera vox pp cs sergi alcazar

Foto:Sergi Alcàzar

En una piulada, l'extitular de Salut ha retret als socialistes catalans que no hagin sortit al carrer i els hi ha dit que "avui tenien l'oportunitat de sortir al carrer amb els constitucionalistes i no ho han fet". En la mateixa línia els ha acusat d'"abandonar els catalans que es senten espanyol per seguir acontentant els socis separatistes de Sánchez".

En declaracions a la premsa, la també portaveu del PP al Congrés, ha apel·lat a la unitat dels partits constitucionalistes i ha acusat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, d'haver "lliurat Catalunya als independentistes", per la qual cosa li ha reclamat rectificar.

Per a Montserrat, "no té lògica que el govern espanyol tanqui un acord de Pressupostos amb Podem i a la tarda Podem estigui aprovant propostes al Parlament per insultar el Rei".