El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) ha publicat avui la suspensió de la llei del Referèndum onze dies després de l'admissió a tràmit per part del Tribunal Constitucional (TC) del recurs d'inconstitucionalitat interposat pel Govern central.

El DOGC d'aquest dilluns també inclou la notificació a tots els membres del Govern i de la mesa, així com als sis integrants de la Sindicatura Electoral i als lletrats del Parlament.

La providència del TC recorda a tots els que han rebut la notificació la necessitat de complir aquesta resolució i d'impedir tot tràmit relacionat amb l'organització del referèndum.

El conseller de la Presidència de la Generalitat, Jordi Turull, va afirmar dimarts que desconeixia per què el DOGC no havia publicat encara la suspensió cautelar quan el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) la va publicar l'endemà. Al seu torn, Turull va reiterar que el Govern obeirà el decret de convocatòria de l'1-O i no la suspensió del TC.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat