Ciutadans no té previst denunciar l’agressió al càmera de Telemadrid en considerar que no es tracta d’un delicte d’odi. L'home va ser víctima de l'agressió mentre cobria una manifestació de Ciutadans en contra de la violència. Els concentrats van donar-li cops de puny al cap, empentes i cops de peu pensant que era un càmera de TV3.

En declaracions als mitjans, la presidenta de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, que també era present a la manifestació en el moment de l'agressió, ha explicat que la formació no presentarà cap denúncia, tal com sí que ho va fer fa pocs dies amb motiu d'una agressió al parc de la Ciutadella, per part d'un home que va assetjar a la víctima perquè els seus fills no embrutessin el terra amb els llaços grocs que arrencaven.

El partit es defensa argumentant que només presenta denúncies quan es produeix un delicte d’odi, i ha posat d’exemple precisament l’agressió de la dona de la Ciutadella. Arrimadas ha condemnat de nou els fets, i s’ha mostrat partidària que els periodistes puguin fer la feina amb "tranquil·litat" i "sense por", encara que s'ha negat a emprendre cap tipus de mesura legal contra els agressors. El periodista sí que ha denunciat ja el seu cas a la policia.

Una senyora va agredir el periodista al crit de "¡Es de TV3! ¡Me está amenazando!" i, quan ell intentava defensar-se, ella responia "¿De Telemadrid? ¡No te creo que eres de Telemadrid!". A més, també hi hauria tingut a veure el fet que la dona confongués un adhesiu groc de la càmera —com es pot veure a la imatge de la noticia— per un llaç en defensa de la llibertat dels presos polítics catalans.

Els delictes d'odi són infraccions penals on se selecciona la víctima per la seva pertinença —real o suposada— a un grup per raó del seu origen, l’idioma, la ideologia, la religió, la diversitat funcional, l’orientació sexual o altres factors similar.