Un càmera de la cadena de televisió Telemadrid ha estat agredit aquest dimecres a la tarda durant la manifestació convocada per Cs i PP per "la convivència i la no-violència". L'home estava cobrint la manifestació, a les portes de la Ciutadella, quan un grup de concentrats l'ha rodejat i l'ha començat a empènyer. L'origen de l'agressió ha estat, segons Telemadrid, perquè els manifestants s'han pensat que duia un llaç groc a la càmera, tot i que també s'apunta a una confusió en creure que era periodista de TV3.

Enmig de l'estira-i-arronsa entre els manifestants i el càmera, un home se li ha abraonat des de darrere per donar-li un cop de puny al cap. Mentrestant, la periodista que l'acompanyava intentava protegir-lo i cridava perquè no el peguessin.

Prèviament, els manifestants havien cridat consignes en contra de TV3, i l'agressió contra el càmera hauria començat quan una dona li ha preguntat d'on era gravant-lo amb el mòbil. L'home ha respost que no el gravés i que era de Telemadrid però la manifestant no l'ha cregut i l'ha increpat. "Mientes! Tu eres de aquí!", ha cridat la dona. A partir d'aquest moment, la resta de persones concentrades, moltes d'edat avançada, han començat a donar-li empentes i cops.

Al vespre, s'ha difós el vídeo de l'agressió gravat des del punt de vista de la dona, on es pot veure com ella li pregunta si és de TV3 i se li encara quan l'home li diu que no el gravi.

El director d'informatius de Telemadrid, Javi Gómez, ha confirmat que l'agredit és un periodista del seu equip i ha explicat que ha rebut quatre cops de puny "perquè alguns dels presents creien que portava un llaç groc a la càmera".

Des de Cs han condemnat l’agressió al periodista, que han atribuït a “un infiltrat d’un grup radical aliè a l’organització” i han demanat que la policia l'identifiqui.