Nova discriminació lingüística contra el català, aquest cop a Palma. Un treballador d'una benzinera s'ha negat a posar combustible a una dona que li havia demanat "vint euros de noranta-cinc", segons ha avançat aquest diumenge el dBalears.

Davant d'aquesta surrealista situació, una altra clienta li ha respost al treballador: "Bé, t'ho diuen un cop i ho aprens", i ell ha contestat: "No vull ni m'interessa, som a Espanya i  jo només parlaré espanyol". Posteriorment, aquesta segona clienta també li ha demanat la benzina en català i l'empleat s'hi ha tornat a negar: "En espanyol que som a Espanya".

Tot i la negativa, la clienta li ha contestat que "dièsel normal sona igual en castellà que en català" i ha tornat a insistir en què l'atengués. La resposta del treballador ha estat que ell és manxec i que tot i que va anar a viure a Mallorca anys enrere no aprendrà mai català perquè "som a Espanya".

Aquesta clienta mateixa ha explicat al diari que el treballador li ha assegurat que li era igual "explicar-ho les vegades que fes falta, que som a Espanya i no tinc per què aguantar que em parlin en mallorquí". Segons el dBalears, aquesta no és la primera vegada que aquest empleat crea conflictes per la llengua.