Dirk Kremer, el cònsol honorari dels Països Baixos, ha assistit avui a l'acte d'España Ciudadana al Moll de la Marina en el que s'ha qualificat als independentistes de nazis. Aquest empresari establert a Catalunya ocupa el consolat holandès des de 2012 i s'ha fet famós per les seves actituds unionistes.

Al mes de juliol, Kremer ja va destacar-se en aixecar-se al mig d'un discurs del president Quim Torra als 90 membres del cos diplomàtic acreditat a Catalunya, al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat. Torra havia fet una defensa de la República i havia criticat les càrregues policials, i havia reivindicat el dret d'autodeterminació. Kremer va abandonar la sala, irat. A partir d'aquest moment, Kremer s'ha convertit en tot un referent per a l'unionisme.

L'empresari holandès, que té una empresa a l'Ametlla del Vallès, presideix diverses associacions empresarials, com la dels empresaris holandesos a Espanya.

Kremer s'ha reunit en alguna ocasió amb Jaume Collboni, líder dels socialistes barcelonins, i amb la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera.