El dirigent de CCOO Álvaro Muñoz ha insultat el president Carles Puigdemont i l'ha titllat de nazi, després que aquest ha felicitat el sindicat sobiranista Intersindical-CSC per haver guanyat les eleccions sindicals a la Generalitat per primer cop. La victòria de la Intersindical-CSC ha coincidit amb un retrocés de CCOO i UGT.

"El partit del govern, de la bandera única, de la patronal i del sindicat únic, del pensament únic. Felicitats Carles Puigdemont, t'està quedant un país molt a l'estil "mein Kampf"", ha deixat anar el qui és secretari general de CCOO d'Indústria del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf.

L'economista Germà Bel ha retret a Álvaro Muñoz la seva actitud. "Dirigent de CCOO Baix Llobregat identificant Puigdemont amb Hitler. I després diuen si l'independentisme i Vox", ha assenyalat.

La Intersindical-CSC s'ha convertit aquesta setmana en la primera força sindical a la Generalitat i ha passat de 4 a 35 delegats a les eleccions sindicals del personal tècnic i administratiu, a les quals estaven convocades a votar 27.684 persones.