La diputada d'Almeria en el parlament andalús Luz Belinda Rodríguez ha anunciat que deixa el grup parlamentari de Vox per l'assetjament laboral que pateix des de l'estiu. A més, es donarà de baixa del partit.

Segons avança Diario de Almería, la fins ara diputada del partit d'extrema dreta, Rodríguez ha pres la decisió en considerar insostenible la situació a causa de les pressions que rep per part de la direcció del grup parlamentari al qual pertanyia.

Aquest mateix dilluns, la diputada va buidar el despatx que ocupava en el parlament en espera que es formalitzi oficialment la baixa en el partit i el seu trànsit al grup dels no adscrits.

Rodríguez, que va ser cap de llista de Vox a Almeria, ha arribat fins i tot a denunciar als seus companys a la Comissaria de Sevilla de la Policia Nacional acusant-los d'obrir cartes i correspondència personal sense autorització, a més d'haver-n'hi apartada d'actes i reunions, inclosos els que eren de la seva competència directa com a portaveu de la Comissió de Presidència, Administració Pública i Interior.