Intercanvi de retrets entre l'economista Xavier Sala-i-Martin i la diputada d'En Comú Podem, Jéssica Albiach. Després que la política dels comuns publiqués a Twitter la captura d'una piulada en què Sala-i-Martin havia fet "M'agrada", insinuant la seva manca de democràcia, tots dos s'han intercanviat missatges punyents a través de la xarxa. 

L'economista ha criticat que Albiach utilitzés les seves interaccions, i no els seus escrits, per atacar-lo. "Entenc que estiguis molt nerviosa però calma't: no ets a un bar de la camorra sinó que ets diputada al parlament de Catalunya. Comporta't com a tal!", ha piulat Sala-i-Martin.

La cosa no ha acabat aquí, perquè Albiach ha respost criticant el to "paternalista" de l'economista i finalment Xavier Sala-i-Martin ha acabat denunciant l'acostament del partit morat a l'extrema dreta, el 155 i la repressió de l'estat espanyol. "La teva sinceritat ha demostrat que, darrera la retòrica "progressista", a l'hora de veritat, vosaltres sou al costat de Vox, el 155 i aquells que han reprimit o hòsties les treballadores i treballadors de Catalunya", ha deixat anar.