Primera dimissió dins de l'Executiva de Ciutadans. La pressió que fan els crítics d'Inés Arrimadas i el seu equip comença a donar els seus fruits i el fins ara secretari d'organització del partit, Borja González, ha renunciat al seu càrrec. Nascut a Bilbao, el polític ha pres aquesta decisió després que el sector contrari a la direcció del partit, agrupat sota la plataforma SomosCs,  publiqués un manifest signat per 30 càrrecs del partit, que amb només cinc dies ja compta amb 400 signatures, entre les quals diversos diputats autonòmics dels taronges. 

González, que es defineix a ell mateix a la biografia de Twitter "com un basc dels que farien passar vergonya a Sabino Arana, ha fet pública una carta a les xarxes per acomiadar-se del partit. "Ser secretari d'organització de Ciutadans era un somni que no sabia que tenia fins que Inés Arrimadas em va brindar l'oportunitat de complir-lo". González, policia nacional de professió, assegura que els últims anys han estat complicats, d'ençà de la derrota estrepitosa d'Albert Rivera a les eleccions generals del 10-N, "però hem seguit treballant i remant en una mateixa direcció amb l'objectiu de construir una Espanya més lliure i millor". 

Arrimadas agraeix la feina feta 

La carta de González és molt més suau que la que va publicar Ignacio Aguado, exvicepresident de la Comunitat de Madrid. En el seu cas, va carregar contra l'actual direcció molt durament i va assenyalar a la presidenta del partit de negar-se a dimitir i fer una "fugida cap endavant", tot preveient un fracàs de la refundació del partit que ha promès Arrimadas des de la derrota electoral a Andalusia. En el cas del ja exsecretari d'organització de Cs, ha agraït a la catalana la seva confiança i la dedicació al partit, "que és la seva manera de servir a Espanya". Amb tot, segons informa El País, l'entorn del polític assegura que González no aprova algunes de les decisions que ha pres la presidenta del partit, ja que havia demanat que convoqués l'assemblea extraordinària que tant li reclamen els crítics

Arrimadas ha volgut contestar les paraules de González i també via Twitter li ha agraït la feina feta, la seva lleialtat i dedicació. "Borja, pots estar molt orgullós, jo ho estic per haver-te tingut en l'equip i compartir el projecte amb persones com tu". Amb tot, hi ha qui ha contestat a l'encara presidenta del partit, tot i la pressió que es fa des de la militància i les autonomies, i amb humor, l'han advertida que aviat, si segueix aquest ritme, el partit deixarà de ser Ciutadans per passar-se a dir Ciutadana.