La regidora d'ERC de polítiques per als drets socials a la Paeria de Lleida, Regina Cairol, ha dimitit aquesta tarda del càrrec per "motius personals" i que "en cap cas" ha pres aquesta decisió "per causes de salut ni per desavinences amb ningú".

"He dedicat tota la meva vida professional a treballar per les persones. Ara mateix la regidoria de Drets Socials requereix una dedicació que no puc assumir per motius personals i en un acte de responsabilitat, i sempre amb la voluntat de mirar de garantir la millor atenció de qui més ho necessita, deixo l'acta de regidora", així s'ha acomiadat Cairol.

Regina Cairol ha desmentit al seu perfil de Twitter que hagi deixat el càrrec per "desavinences amb ningú".

"Per tal d'esvair possibles rumors sobre la meva renúncia a les actes de regidora a la Paeria de Lleida i de diputada provincial, vull comunicar-vos que la decisió ha estat presa per motius personals i en cap cas, per causes de salut ni tampoc per desavinences amb ningú"

Segons informa el diari La Mañana, diverses fonts apunten a possibles discrepàncies personals com a causa de la dimissió. Segons les mateixes fonts, Cairol hauria anunciat dijous als seus col·laboradors que se sentia “arraconada” i que estava negociant la seva sortida del govern amb Miquel Pueyo, el qual ha agraït la seva dedicació i ha demanat que es respecti la decisió que ha pres Cairol.