La regidora de Serveis Municipals, Mobilitat i Medi Ambient de Tàrrega, Teresa Sala ―del grup municipal de la CUP―, ha dimitit del càrrec. El motiu? El "tarannà totalitari" del govern en general i per "l'obediència sense cap mena de debat pel que fa a la gestió i mesures de la mal anomenada pandèmia" en particular.

Ella mateixa ha exposat en un comunicat a les xarxes socials de Facebook i Twitter que el detonant que l'ha portat a prendre aquesta radical decisió ha estat el "veto unilateral" a una xerrada durant la Fira del Medi Ambient de Tàrrega titulada "Cultiu i propietats de plantes medicinals". Segons ha explicat el diari Segre, la regidora estaria parlant de la ponència de Josep Pàmies, un pagès esquitxat per la polèmica després d'haver sigut sancionat per divulgació de pseudoteràpies i per animar els seus seguidors a no vacunar-se contra la covid.

"El problema és que el govern de Tàrrega té por que doni la seva opinió d'altres temes davant les 30 persones d'aforament màxim d'on havia de parlar. Una opinió que no obliga ningú a res, però no es poden permetre ni la possibilitat d’una veu diferent", ha exposat Sala

 

 

"L'estafa de la covid"

I és que, per la cupaire, la situació en la qual es troba el món des de finals del 2020 "fa 10 anys no hauria pogut ser declarada ni pandèmia si no se n’hagués canviat la definició per perpetrar la que es va reconèixer com a estafa per part de membres de l'OMS: l'estafa de la grip A". La ―segons ella― estafa de la covid ha estat millorada "amb el bombardeig mediàtic, la connivència de tots els partits polítics sense excepció i les PCR". "Una gran estafa mundial amb excusa sanitària". 

"La ciència es basa en el qüestionament, no pot ser dogmàtica. No hi ha prova més evident del frau que la total sintonia de tots els partits polítics i tots els mitjans de comunicació. Quan, malgrat això, cal censurar, és perquè no tenen arguments. Sense debat no hi ha credibilitat. Els partits polítics sense excepció ens porten a una tirania farmacèutica on podran fer i desfer els nostres drets a cops de pandèmies i d'altres 'emergències'", sentencia.

Denuncia un constant menysteniment

D'altra banda, en el text denuncia un constant menysteniment per part de l'equip de govern: "A dia d'avui, no s'ha trobat presencialment des del mes de març del 2020. L'alcaldessa no ha accedit mai a trobar-se amb mi. Ho he demanat diverses vegades i sempre ho ha defugit", explica.

Per la seva banda, el grup de la CUP de Tàrrega ha anunciat que la dimissió es farà efectiva en les pròximes setmanes i que, actualment, estan "treballant per reforçar la tasca municipal de la CUP i de tot el govern".

CUP TARREGA GRUPO MUNICIPAL DIMISION REGIDORA TERESA SALA

 

Imatge principal: Ajuntament de Tàrrega / Wikimedia Commons