La junta directiva de Ciutadans a Jerez ha presentat la dimissió en bloc dos dies abans que el partit presenti demà el programa electoral per a les eleccions a Andalusia del 2-D en aquesta localitat. L'acte de diumenge comptarà amb la presència d'Inés Arrimadas, que precisament és natural de Jerez. Tanmateix, es trobarà un partit sense direcció i en crisi. Una gestora es farà càrrec de l'agrupació, que té uns 100 afiliats.

Segons informa Vozpópuli, la junta directiva dimitida es queixa que Ciutadans els ha exclòs de les llistes per a les eleccions de manera unilateral i sense consultar la direcció local. Ciutadans ha respost que el partit "ha seguit els processos interns democràtics per a l'elaboració de les candidatures".

Ciutadans reuneix el consell general —una òrgan semblant al comitè federal del PSOE— diumenge a Jerez. L'objectiu és fer els últims retocs al programa electoral per a la cita del 2-D i presentar-lo. Arrimadas serà el gran reclam electoral d'aquest acte, juntament amb el candidat a la Junta, Juan Marín.