Després de superar la xifra de 400.000 i a menys d'un dia perquè se celebri, els inscrits a la Diada segueixen creixent. Segons ha informat l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a través d'un mapa interactiu, ja són 12 els trams de la manifestació absolutament plens.

Aquests trams es troben situats als carrers adjacents a la plaça Espanya -epicentre de la manifestació organitzada per l'entitat independentista- i als carrers pròxims a la plaça Universitat. A més, els trams quasi plens han pujat en les últimes hores d'11 a 14, fet que fa preveure una mobilització massiva amb ja gairebé 500.000 inscrits.

Tot i les altes xifres de participació, l'Assemblea ha instat a augmentar el nombre d'inscrits. "L'11-S serà massiu, però encara queden alguns trams per omplir", han insistit des de l'entitat.

L'Assemblea també ha informat que la venda de samarretes ja ha superat l'espectacular xifra de 250.000. A més, el número d'autobusos reservats supera el miler, fet que mostra que a la concentració hi participarà, com és habitual, gent d'arreu del país.

Remuntada

Cal destacar que les xifres actuals de participació a la Diada són molt més altes que les que hi havia fa tan sols tres dies. El passat dissabte 7 d'agost el mapa interactiu de l'entitat només mostrava quatre trams plens i deu quasi plens. 

La manifestació començarà a les 17.14 h i tindrà com a punt central la plaça Espanya, lloc on conflueixen els carrers Paral·lel, Creu Coberta, Tarragona, Maria Cristina i Gran Via.