Tsunami Democràtic ha desplegat per sorpresa dues pancartes a les Torres Venecianes de la plaça d'Espanya, aquest dimecres Onze de Setembre: "Organitzem la resposta a la sentència" i "#TsunamiDemocràtic", deien els cartells, que han penjat voluntaris del cos de Bombers.

L'acció ha tingut lloc a les 18 hores de la tarda, coincidint amb el cant d'Els segadors, durant la cloenda de la manifestació organitzada per l'ANC. El desplegament de les pancartes forma part de les accions que prepara el Tsunami de cara a la resposta a la sentència del judici al procés, previst per les properes setmanes. El desplegament, però, ha estat accidentat a l'inici, en encallar-se les pancartes fins que han pogut completar l'operació.

Tsunami va néixer el 2 de setembre per donar una resposta "desobedient" i "no violenta" a la sentència. La iniciativa va fer dijous passat la seva primera acció després d’haver-se presentat públicament a través de les xarxes socials. Membres de la plataforma van desplegar 11 pancartes en llocs emblemàtics de Lleida, Tarragona, Girona, Badalona, Tortosa, Terrassa i Barcelona i s’han penjat 15.000 cartells arreu del país.