"Però que falsa que ets, Inés!!!". Amb aquesta contundència s'ha dirigit l'economista Xavier Sala-i-Martin a la líder de Ciutadans a Catalunya després que aquesta hagi retret al president de la Generalitat, Quim Torra, que hagi insistit en la "matraca separatista" durant el discurs institucional amb motiu de la Diada.

La líder de Ciutadans lamenta l'"aposta per la confrontació" de Torra i subratlla que "no serà la Diada de tots". Arrimada ho va escriure a Twitter, en un missatge que deia: "Que Torra menyspreï mitja Catalunya en un teatre és indignant; que ho faci en el discurs institucional el dia que hauria de ser de tothom és injustificable. Ni tan sols avui aparca la matraca separatista i reitera la seva aposta per la confrontació. No serà la Diada de tots". 

Sala-i-Martin esclata contra la líder de la formació unionista i li recorda que "ni ella ni els seus" han celebrat mai la Diada i no canten els Segadors al Parlament. L'economista es refereix al passat mes de gener, quan els diputats de Ciutadans van evitar cantar l'himne català al final del debat de constitució del nou Parlament, es van quedar dempeus amb un posat seriós i tampoc van aplaudir al final.

L'economista també aprofita per parlar de la polèmica amb els llaços grocs i li retreu a Inés Arrimadas alguns incidents: "Quan trèieu llaços, pegueu a càmeres de TV i condecoreu policies agressors". Sala-i-Martin acaba parafrasejant la mateixa Arrimadas: "Ho feu pensant en tots els catalans?", sentencia.