Un total de 18 detinguts han passat a presó pels aldarulls d'aquesta setmana arreu de Catalunya. En total, 12 van ser arrestats a Barcelona, tres a Girona, dos a Tarragona i un a Lleida. A més, una persona va ser detinguda i enviada posteriorment a presó a Madrid pels aldarulls posteriors a la protesta contra la sentència que hi va haver dimecres a la capital espanyola. Els primers detinguts que van passar a presó van tenir lloc el passat dimecres a Barcelona i el darrer aquest dissabte a Girona. Hi ha 52 persones posades en llibertat amb cautelars.

En total hi ha 52 persones en llibertat amb mesures cautelars. Algunes d'elles amb la prohibició de participar i aproximar-se a manifestacions, concentracions o actes de protesta. També amb ordres d'allunyament de subdelegacions del govern. Són dades d'aquest diumenge al migdia. Els procediments estan oberts, majoritàriament, per delictes de desordres públics, atemptat agents de l'autoritat, danys i lesions, entre d'altres.


També va ingressar a presó provisional un dels quatre detinguts a Madrid pels aldarull del passat dimecres. La Policia Nacional va detenir quatre persones, una d'elles menor d'edat, quan una cinquantena d'antifeixistes van llançar objectes contundents als agents antidisturbis i van desplaçar mobiliari urbà.