La Policia Nacional ha detingut aquesta matinada a un home de 42 anys després de trobar el cadàver esquarterat de la seva parella, una jove de 22 anys, en un congelador en un habitatge d'Alcalá de Henares, a Madrid.

El detingut era parella sentimental de la víctima, que havia desaparegut el desembre de 2018.

La víctima no mantenia relació amb la seva família però la seva mare va provar de posar-se en contacte amb ella uns dies abans de Nadal. Com que no ho va aconseguir va denunciar la seva desaparició el 30 de desembre.

Fa tres dies els agents van anar a la casa on vivia, situada en un baix, en el número 3 del carrer Camí de Sant Jaume, a la ciutat complutense, i en el qual la víctima presumptament vivia des d'estiu.

El detingut va manifestar els policies que la jove ja no residia amb ell però no els va deixar entrar quan li van demanar d'accedir a l'habitatge sense ordre judicial. "No us fieu de mi o què", els va dir el presumpte autor.

Els agents, llavors, van sol·licitar l'ordre d'entrada i registre de l'habitatge, al qual van accedir ahir a la tarda i van descobrir el cadàver esquarterat de la jove en un congelador a l'interior d'una banyera.

La Policia ha detingut l'home al bar on treballava com a presumpte autor del que apunta a un nou crim masclista.