La policia belga ha detingut el membre dels CDR exiliat Adrià Carrasco per increpar el ministre d'Exteriors espanyol, Josep Borrell, en un acte de Societat Civil Catalana. El membre dels CDR ha cridat: "La Constitució és una puta farsa!". Segons ha pogut saber TV3, Adrià Carrasco estaria declarant a una comissaria de Brussel·les. El seu advocat informa que es tracta d'un procediment administratiu simple i que serà posat en llibertat en breu. 

Després d'increpar Borrell, la seguretat de l'acte ha expulsat Carrasco de l'edifici i la policia ha mantingut una conversa amb ell abans de la detenció. Un cop s'ha sabut que el membre dels CDR es trobava retingut, el mateix grup de suport ha convocat una manifestació davant de l'ajuntament d'Esplugues de Llobregat per exigir la seva "immediata" llibertat.

L'Adri es va exiliar el passat mes d'abril, el mateix dia que la Guàrdia Civil va detenir Tamara Carrasco per la seva implicació en els CDR. Tots dos estaven en busca i captura per suposats delictes de terrorisme i rebel·lió a petició del jutjat d'instrucció 6 de l'Audiència Nacional.