Vox ha fet públics, en un llarg fil de Twitter, els seus desitjos per al 2020. En tots ells hi està present l'esperit repressiu, i molts d'ells es centren en la persecució de l'independentisme. El primer desig ja marca el to del conjunt del document. Desitja que els "que intenten trencar Espanya" siguin jutjats i acompleixin les seves penes íntegres. I afegeix un missatge euròfob, clarament destinat al Tribunal de Justícia de la Unió Europea: "I que a l'exterior es respecti la nostra sobirania".

Entre els seus desitjos, també hi figura, òbviament, la il·legalització dels partits independentistes.

Però de fet, el que plantegen és clarament una involució en tota regla de l'Estat autonòmic, amb la recuperació per part del govern central de les competències d'Educació, Justícia i Sanitat.

Vox fa seva la reivindicació de Jusapol, el sindicat ultra de policia, i reivindica l'equiparació salarial amb els Mossos ja.

El partit ultradretà torna a posar entre els seus objectius el feminisme i demana la derogació de la Llei Integral de Violència de Gènere, i també, de retop, de la de Memòria Històrica. El programa de Vox també té un espai per a la xenofòbia: el punt 2 demana "fronteres segures" per "protegir" de la "immigració il·legal" i també de les "màfies" i els "terroristes islamistes".

Tot el fil destil·la propostes repressives, com la instauració de la cadena perpètua. Tot això, barrejat com tocs antisistema com "l'eliminació de les subvencions als partits, als sindicats, a la patronal i als xiringuitos polítics", "que s'acabi amb l'atur" o que "s'aconsegueixi la divisió real de poders i la independència judicial". I, evidentment, no falta una referència a la promoció de la natalitat. Això sí, de "les famílies espanyoles".