La marca España Suma, la proposta d'alguns sectors del PP per a una coalició amb Ciutadans i, potser, Vox, ha provocat que la portaveu del PP al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, hagi fet una oferta desesperada a la dirigent de Cs Inés Arrimadas.

En una entrevista a El Mundo, Álvarez de Toledo ha assegurat que "per España Suma renuncia a liderar la llista de Barcelona de cara a les eleccions del 10-N en favor d'Inés Arrimadas".

"España Suma és una fórmula noble, generosa i eficaç. Existiria l'opció que la mateixa base electoral espanyola optés per un sol partit per fer front a l'espai del nacionalisme, el populisme i l'exsocialisme", ha explicat la dirigent unionista.

De la mateixa manera, Álvarez de Toledo ha subratllat que estaria disposada a renunciar a encapçalar aquesta llista a canvi que ho fes Arrimadas: "Si he de renunciar a tots, el número u, el dos, el tres o el quatre, ho faré", ha afegit.

Finalment, sobre aquest tema, ha justificat Albert Rivera que, per ara, es mostra reticent a la marca España Suma: "Rivera segueix pensant que el futur de Cs passa pel sorpasso al PP, i jo crec que aquest camí cegat no porta enlloc. El millor per a tots és arribar a un acord el més aviat millor".