Algunes desenes d'espanyolistes s'han manifestat aquest diumenge a la plaça Sant Jaume, davant el Palau de la Generalitat, en contra el nou president Quim Torra i el Govern que ha nomenat. Sota crits de "Torra nazi", els manifestants han clamat per la unitat i han demanat l'empresonament del nou president. 

En l'acte ha intervingut l'empresari alemany Karl Jacobi, conegut per haver demanat presó per als independentistes en un col·loqui del Cercle de Directius el març passat, que ha pres la paraula per demanar la unió de les formacions no independentistes, aconseguir la majoria absoluta, i "acabar amb aquest malson".

"Adolf Torra prepara't", ha assegurat Jacobi, qui ha promès "acabar amb aquest malson dels nazi-catalans i perquè no es repeteixi la història d'Alemanya a Catalunya". "Hem d'acabar amb la dictadura nazi dels catalans i aconseguir la llibertat de parlar la nostra llengua, català o espanyol", ha reclamat, a més de demanar una educació "sense mentides de la història de Catalunya, sense adoctrinament en els col·legis i amb tolerància zero cap a la corrupció", ha reclamat l'empresari.