El Grup de Dones de Lleida ha presentat aquest divendres una denúncia a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades contra Forocoches per publicar dades personals de la jove víctima de La Manada.

Un dels usuaris del fòrum, creuant dades publicades en mitjans de comunicació va aconseguir el seu nom i cognoms, fotos i accedir a un dels seus perfils de xarxes socials i ho va publicar. La Policia Nacional ja està investigant aquestes publicacions "constitutives de delicte".

El grup feminista considera que la sentència i el vot particular d'un jutge van aplanar el camí perquè els masclistes condemnin la víctima i no els violadors, i se sentin lliures de tenir actuacions com les ocorregudes en aquests fòrums d'internet. El Grup de Dones de Lleida, a més, ha reclamat als mitjans de comunicació "que no donin veu a comentaris misògins i masclistes com el d'Arcadi Espada, impulsor del partit Ciutadans, en el qual reclamava vídeos sexuals de la víctima de violació de La Manada perquè constitueixen una greu humiliació i volen posar en dubte la llibertat de les dones i l'exculpació dels agressors".