Criticar l’ajuntament de Madrid és una constant de les forces que se situen en l’oposició, però la cap de llista del Partit Popular a la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, va llançar una delirant proposta que demostra que la lluita contra Carmena -d’una candidata que ni tan sols competeix a l’alcaldia- ha arribat a límits que fugen del més mínim sentit comú: recuperar embussos de trànsit a altes hores de la matinada a la capital d’Espanya.

En un acte informatiu, la candidata va assegurar que “els embussos a les tres de la matinada d’un dissabte” feia veure als madrilenys que la seva ciutat era "especial" i que formava "part de la vida de Madrid”.

“Si segueix Podemos a l’Ajuntament de Madrid no hi haurà més embussos”, ha continuat, assenyalant que només continuarien els que hi ha de dia i ha lamentat que es perdi “un senyal d’identitat de la nostra ciutat”.

En un tuit posterior, Díaz Ayuso ha volgut amorosir la seva proposta assegurant que no li agraden els embussos a altes hores de la matinada, però s’ha refermat en que “formen part d’aquesta ciutat”.