La declaració de bens dels nous regidors de l'Ajuntament de Barcelona deixa dades reveladores: Josep Bou (PP) és el més ric del nou consistori i Manuel Valls (Ciutadans pel Canvi) el que menys declara. Segons publica el portal de la transperència, Bou és administrador únic de dues empreses, una de les quals amb un valor de 2 MEUR i una altra de 6,4 MEUR, fet que el converteix en el regidor més ric.

Bou ha declarat tenir la meitat d'un pis a Cerdanyola del Vallès, una plaça de pàrquing a la capital catalana i un vehicle. La major part del patrimoni, però, el té en empreses. Concretament, ha declarat tenir 8,5 MEUR en accions de quatre companyies: Jaime Bou SAU, Bahia Franc SL, Molí del Roig SA i Exclusivas JB SA. A més, de Bahia Franc SL n'és administrador únic i té un sou brut anual entre les dues d'uns 70.000 euros. També ha declarat tres comptes bancaris al Banc Santander, dos d'ells compartits, on hi té uns 3.400 euros, i un tercer que és un pla de pensions amb 8.600 euros.

L'alcaldessa Ada Colau declara no tenir ni propietats ni vehicles al seu càrrec. El que sí que ha declarat és tenir 32.800 euros en comptes a entitats bancàries, majoritàriament a Caixa d'Enginyers, però també una petita quantia al BBVA. El líder d'ERC a l'Ajuntament, Ernest Maragall, té el 50% d'un habitatge a Bellver de Cerdanya, així com d'un  pis a Sant Vicenç de Montalt i un altre a Barcelona, del qual deu 54.000 euros. Pel que fa als dipòsits bancaris, ha declarat disposar de tres comptes compartits, dos a CaixaBank i un altre a Caixa d'Enginyers, amb un total de 22.400 euros, i un pla de pensions a CaixaBank amb 36.258 euros.

El líder del PSC, Jaume Collboni, deu 411.000 euros per dos habitatges a Barcelona. També té una plaça d'aparcament a la ciutat, un compte bancari a CaixaBank amb 5.000 euros i 405 accions a l'empresa Agenda Pública SL. Finalment, el número 1 de JxCat i pres polític, Quim Forn, ha declarat tenir la meitat d'un pis a Barcelona, del qual deu 67.000 euros, i tres comptes corrents: dos dels quals amb 17.000 euros —dels que n'és propietari al 50%— i un altre que és un pla de pensions on hi té gairebé 40.000 euros.

A l'altra banda hi ha Manuel Valls, que tan sols declara tenir 15.000 euros al compte corrent.