La data de les eleccions catalanes anunciades pel president de la Generalitat, Quim Torra, ara fa poc més d'un mes és encara un misteri. Però ja hi ha algunes veus que comencen a fer apostes. I una d'elles és la de l'escriptora Pilar Rahola, que a la seva secció al programa Preguntes Freqüents de TV3 ha llançat una proposta.

"Estic bastant convençuda que la campanya electoral se'ns en va fins després de l'estiu. Crec que és bastant clar", ha comentat Rahola tot afegint "jo posaria la data de l'1-O sobre la taula". Tanmateix, això no sembla ser només un desig de l'escriptora, ja que ha en aquest sentit ha afegit: "Alguna cosa sé".

"No m'ho ha dit ningú. Ho dic perquè dins de la sensibilitat d'aquest món aquesta és una data que agrada". Cal recordar que l'1 d'octubre d'enguany cau en dijous, igual que el 21 de desembre del 2017, dia en què es van celebrar les eleccions catalanes imposades per l'article 155.

Ara bé, Rahola ha matisat que li "consta que no hi ha res decidit en cap sentit", sinó que el que fa és "recollir una sensibilitat que hi ha a l'ambient".